Ochranné oblečení a vybavení pro všechny druhy práce

O tom, co si na sebe obléci pro danou práci, abyste byli v bezpečí a cítili se pohodlně, rozhodují konkrétní pracovní podmínky. Husqvarna pro Vás navrhla různé řady ochranného oblečení a vybavení. Každá modelová řada zohledňuje požadavky určitého druhu práce.

Tradiční pracovní oblečení je obvykle velmi robustní, ale ne stylové. To ale neplatí u nové řady Husqvarna ochranných oděvů. Jedná se o oblečení určené pro ty, kteří chtějí vypadat při práci co nejlépe - bez snížení bezpečnosti nebo funkčnosti. 

Vyberte si z nové řady ochranných oděvů Husqvarna – jsou to moderní pracovní oděvy, které kombinují ochranu se stylem. Oblečení nejen pro bezpečnost, ale i styl!
 
Řada ochranného oblečení určená pro nejnáročnější uživatele - Technical Extreme
Prémiová řada pro nejnáročnější profesionály. Použité jsou nejmodernější strečové materiály, prvky pro dobré větrání, zesílené oblasti ramen a kolen, vodoodpudivé obousměrné ventilační zipy a další funkční prvky. Oblečení je extrémně lehké a výborně viditelné díky reflexním tkaninám. 
     


Prvotřídní ochrana pro práci v náročném prostředí - Technical
Ochranné oděvy pro profesionály, kteří potřebují pracovat efektivně a pohodlně. Použité jsou speciální materiály pro zesílení v oblasti kolen a elastické tkaniny ve všech směrech pro optimální pohyb. Kalhoty Technical byly navrženy tak, aby díky použitím moderním materiálům byly lehčí, odolnější a především - flexibilní.
     


Odolné pracovní vybavení pro vaši bezpečnost - Functional
Velmi odolné pracovní oblečení pro časté a celoroční používání. Extra výztuhy s Cordury v kritických oblastech. Výrazné reflexní prvky a fluorescenční materiály. Funkční a ochranné oděvy se schválenou ochranou proti proříznutí třídy 1 (20 m/s) pro celoroční použití.
        


Ochranné oblečení, které splní vaše požadavky na bezpečnost - Classic
Pracovní oděvy s čistým a moderním designem a tradičně vysoké kvality Husqvarna. Komfort zajišťují velmi kvalitní materiály, mikro polyester a bavlněný kepr. Díky větracím otvorům se zipy poskytují také lepší větrání. 
    
 
Kompletní vybavení pro arboristy
Řada inovativních a spolehlivých výrobků splňujících bezepčnostní normy, s nimiž bude každodenní práce arboristů bezpečnější a efektivnější. Nejvyšší kvalita a jedinečná řešení, který každý arborista potřebuje. 
 
    
Kvalitní bunda a kalhoty určené pro práci s křovinořezem a další zahradnické práce
Při práci s křovinořezem vždy noste silné a odolné pracovní oblečení, dlouhé rukávy a dlouhé kalhoty. Bundy a kalhoty Husqvarna byly navrženy speciálně pro pohodlné nošení v různých povětrnostních podmínkách. Mají mnoho praktických prvků, jako jsou kapsy na zip, nastavitelné elastické části a kapsy pro ochranné vložky. 
     
 
Buďte v suchu, i když je venku mokro
Husqvarna nabízí sortiment vysoce kvalitního oblečení do deště pro různé pracovní situace. Voděodolné bundy s dlouhým pasem, které jsou lehké a snadno se nosí, a modely zakrývají boky a stehna s dobrou ventilací a praktickým patentním zavíráním. 
    
 
Teplé pracovní oblečení pro chladné dny v létě a v zimě
Komfortní provedení a lehké materiály odolné proti větru a vodě jsou základní kvality osvědčeného oblečení, v kterém budete v teple i při práci v chladném a mrazivém prostředí.  
   
 
Ochranná obuv navržená pro maximální pohodlí a stabilitu
Ke splnění požadavků na různé druhy venkovních prací nabízí Husqvarna komplexní řadu ochranné obuvi z velmi kvalitních materiálů v moderním designu. Základem vývoje a výzkumu této unikátní řady bot jsou zkušenosti profesionálů pracujích v lese, v parcích a na zahradách. 

 
Chraňte si svou hlavu a zrak přilbou, ochranným štítem a ochrannými brýlemi té nejvyšší kvality
Ochrana nejzranitelnějších částí vašeho těla byla předmětem rozsáhlého výzkumu a ústřením prvkem technologického vývoje výrobků. Na základě dlouhodobé spolupráce s profesionálními uživateli nabízí Husqvarna unikátní kombinaci bezpečnosti a ergonomie. 
   
    
Postarejte se o bezpečí a dostatečnou ochranu svého sluchu a rukou
Společnost Husqvarna nabízí moderní chrániče sluchu a rukavice, které jsou určeny speciálně pro jednotlivé typy prací. Jste zahradník, pracovník v lese nebo arborista? Vy rozhodnete o tom, co potřebujete ke své práci. Nabídka chráničů sluchu a rukavic uspokojí všechny vaše požadavky.