Prvotřídní nabídka pro prvotřídní sekání - sekačka Husqvarna LC 356V

Robustní a odolná travní sekačka s pohodlným ovládáním, taková je rotační sekačka Husqvarna LC 356V, která je určena především pro střední a větší travnaté plochy o rozloze 800 až 1200 m2. Má velký sběrný koš, je vhodná i na nerovný terén a lehce se ovládá.

S touto benzínovou sekačkou může být i sekání trávy pohodlné. Tvarovanou rukojeť si můžete nastavit do sklonu, který vám nejvíce vyhovuje. Bezpečnostní páka je vytvarována tak, že přesně zapadá do rukojeti a nevadí ani při dlouhém sekání. Kolečka sekačky mají hrubší vzorek a dvojitá kuličková ložiska pro delší životnost. 
 
Travní sekačku pohání motor Honda GCV 160 o objemu 160 cm3, který se snadno startuje. Rychlost pojezdu můžete jednoduše nastavit v rozmezí 0 až 4,8 km/h. Ovládání je umístěno na střed rukojeti a je stejně dostupné pro praváky i leváky.
Tato sekačka je vhodná i na sekání příkrých svahů.
 
Husqvarna LC 356V umožňuje zvolit ze tří různých druhů sekání trávy, podle toho, co nejlépe vyhovuje vám a vaší zahradě. Jednou z možností je mulčování pro přirozené hnojení trávníků. Při ní je tráva posečena na malé částečky, které se rychle rozloží a působí na trávník jako hnojivo. Vrstva mulče trávu současně ochraňuje i proti vysychání. 
 
Druhým typem sekaní je sběr do koše, třetím pak boční výhoz
 
Výšku sekání trávy si můžete plynule nastavit od 30 do 110 milimetrů. Velký textilní sběrný koš o objemu 68 litrů není potřeba tak často vysypávat.
 
Žací ústrojí lze snadno čistit pomocí vodovodní přípojky. Stačí jen připojit hadici, pustit vodu a nastartovat motor. Ideální je provádět čištění hned po sekání.
 
 
Technické údaje:
Hmotnost: 43 kg
Výrobce motoru: Honda
Výkon: 2,8 kW
Zdvihový objem válce, ccm: 160
Šířka záběru sekání: 56 cm
Výška sekání (min-max): 30 – 110 mm
Rychlost: 0 – 4,8 km/h
Objem koše: 68 l