Žací traktory SECO

Česká firma SECO vyrábí  7 základních modelových řad žacích traktorů v přibližně 70 variantách. Firma totiž jako jediná u nás nabízí možnost variabilního dovybavení základního modelu podle přání a specifických potřeb zákazníka. Charakteristické pro jičínskou firmu jsou dobře dostupné a rychlé servisní služby i velmi výhodné ceny náhradních dílů a bohatého příslušenství, které Seco GROUP sama vyrábí.

Mezi největší odběratele patří majitelé soukromých zahrad a pozemků spolu s komunálními službami měst a obcí. Nemalé množství strojů odebírají pro údržbu svých travnatých hřišť také sportovní kluby. Nejprodávanější jsou při tom stroje Starjet určené k sečení nebo mulčování pravidelně udržovaných travnatých ploch.

UJ102_22fmaly

Pozornost si zaslouží i malotraktor nové koncepce s označením Goliath, který vyniká zvýšenou průchodností i extrémně svažitým terénem a je určen především k mulčování zanedbaných ploch. Snadno poseká náletové dřeviny, šípkové keře či vzrostlý rákos. Tím pádem se hodí k údržbě zarostlých příkopů silnic, břehů řek a rybníků nebo sjezdových tratí. Mulčer je vybaven profesionálním motorem Kawasaki o výkonu 26 koní. Díky silnějšímu motoru Goliath s pohonem 4x4 s mechanickou uzávěrkou diferenciálu a s profesionálními pneumatikami se šípovým dezénem zvládne i extrémně svažitý terén o sklonu až 35 stupňů. K tomuto modelu nabízíme kompletní aktivní i pasivní příslušenství pro celoroční používání.

GC_Goliathmaly