Příprava trávníku na zimu s HUSQVARNA

Připravte se na zimu výhodně s akcí HUSQVARNA

Podzim je v plném proudu. Listnáče se dávno nezelenají a ptactvo kvapně prchá do tepla. Vy tak nejspíš zrovna sklízíte poslední plody tohoto kalendářního roku a chystáte se na zazimování zahrádky. Vlastníte-li zahrádku z rozsáhlými zatravněnými plochami, můžete si s naší pomocí práci značně zjednodušit. A za rozumné ceny! Právě totiž startuje podzimní akce HUSQVARNA. Vybrané výrobky této značky vám tak nabízíme ve slevě. 

Listy jsou váš nepřítel

Než naposledy posečete váš pažit, musíte jej zbavit napadaného listí. To může být v případě, že máte na zahrádce hodně listnatých stromů, téměř nadlidský výkon. Zejména, pokud máte v plánu použít jen vaše věrné hrábě. V e-shopu gardentech však najdete ochotného pomocníka! Foukač 525BX HUSQVARNA je výkonný, intuitivně ovládatelný a šetrný k životnímu prostředí. Díky antivibračnímu systému Low Vib se nenadřete ani při úpravě větších ploch.

 

foukac listi
S výkonným foukačem HUSQVARNA se listí zbavíte bez námahy

 

Poslední zástřih

Po tom, co se zbavíte spadaného listí, je třeba vašemu trávníku dopřát poslední zkrácení. Pokud dáváte přednost poklidnému kochání se před několika hodinovou námahou, určitě doporučujeme vsadit na automatickou sekačku HUSQVARNA. Důvody, proč byste měli robotům dát přednost před klasickými sekačkami, jsme pro vás sepsali zde. V akční nabídce si na podzim můžete pořídit například náš oblíbený model automatické sekačky Automower 315.

 

2_315maly
Robotická sekačka Automower 315 HUSQVARNA vám ušetří hodiny práce

 

Šaty dělají člověka

Bezpečnost a pohodlí až na prvním místě. Při podzimních pracích se více než kdy jindy vyplatí při práci na zahradě vsadit na kvalitní oděv a doplňky. Základem jsou samozřejmě kvalitní pracovní rukavice Classic HUSQVARNA, které vás chrání před zraněním i prochladnutím. Bezpečí, teplo a pohodlí od pasu dolů vám pak poskytnou například pracovní kalhoty Classic HUSQVARNA. Tyto i další naše oděvy jsou samozřejmě univerzálně využitelné po celý rok. Jedná se tak o dlouhodobě výhodnou investici do vašeho pohodlí.

 

1_kalhoty_classic
S teplými a pohodlnými pracovními kalhotami Classic HUSQVARNA jde všechna práce lépe

 

Plnou šíři podzimního sortimentu v akci naleznete zde.