Otáčkoměr a počítadlo motohodin Power Meter VARI

Power Meter VARI – užitečný pomocník

Zdroj: vari.cz
Jednoduchý pomocník pro výpočet přesné spotřeby paliva, kontrola skutečně stráveného času se strojem a další

Elektronika proniká i do segmentu male zahradní techniky a i zde nám pomáhá určovat věci, které jsme dříve jen odhadovaly - digitální otáčkoměry, počítače motohodin, případně další jednoduchá diagnostika je již nedílnou součástí nabídky na trhu.

Firma VARI v rámci svého sortimentu přináší na trh malý kompaktní otáčkoměr a počítač motohodin, který lze umístit prakticky na jakoukoliv zahradní techniku. Vari Power Meter snímá přesně aktuální otáčky motoru a zaznamenává i jeho skutečnou dobu běhu v řádu jednotek minut. Umožňuje tak přesné plánování servisních úkonů a zároveň ukazuje skutečně odpracované motohodiny stroje nebo motoru.

VARI Power Meter je doporučen pro všechny jednoválcové 2-taktní i 4-taktní spalovací motory a je též použitelný pro všechny travní sekačky, mulčovače, malotraktory, zahradní traktory, křovinořezy, zametací kartáče, sněžné frézy, rotavátory, elektrocentrály, malé lodní motory, zahradní vysavače, řezačky asfaltu a další motorové stroje.

Rozsah otáček VARI Power Meteru je v rozmezí 0 - 19 999ot/min.

Budete přesně vědět kdy měnit olej, jak rozvrhnout vaší servisní údržbu, ale i třeba vypočítat přesnou spotřebu nebo kontrolovat skutečně strávený čas se strojem.

Můžete si kdykoliv přesně zkontrolovat, zda máte dobře seřízeny motor a zda pracuje v optimálním spektru otáček, od volnoběžných až po maximální. Ušetříte tak palivo čas i případné poškození motoru.

Instalace Vari Power Metru je velmi jednoduchá a po zapojení je přístroj okamžitě připraven k použití. Přístroj je vybaven 2mi lithiovými bateriemi pro extra dlouhou životnost a je vodotěsný. Power Meter lze nainstalovat pomocí 2 šroubků nebo nalepit pomocí oboustranné samolepky, 3 až 4 zatočení snímacího kablíku kolem kabelu zapalovací cívky zabezpečí správnou funkci VARI Power Meteru.

Power Meter je neocenitelným pomocníkem a také skvělým dárkem. Nevíte si rady, co neustále kupovat pro kluky, táty i dědy, kteří milují motory a neustále si v garáži něco ladí? Power Meter VARI je přesně vhodným dárkem pro ně. Hodí se však také do komunální údržby a pro profesní použití na stavbách a v obcích, kde můžete sledovat přesně skutečně odpracované hodiny -nejen stroje, ale i obsluhy a skutečnou spotřebu paliva.