Posezónní servis zahradních strojů

Letošní sezóna sekání trávy je u konce. Vaše stroje mají za sebou pořádný kus práce.

Traktory, ridery, bubnové i rotační sekačky, vyžínače, křovinořezy i mulčovače a samozřejmě i robotické sekačky statečně bojovaly celou sezónu s houževnatou a přerostlou trávou. Určitě dostaly pořádně zabrat a nyní si zaslouží pořádnou péči, nejlépe odborného servisu.

Profesionálně vyškolení technici je důkladně vyčistí, prohlédnou a zdiagnostikují případné závady. Stroj opraví, seřídí a dokonale připraví na další sezónu.

Říkáte si, že máte ještě dost času připravit se na jaro? Stačí stroj očistit a uložit na zimu do garáže? Na jaře však zjistíte, že tráva už roste, stroj nefunguje dle vašich představ a servisy zahradní techniky praskají ve švech.

Využijte klidnějšího období mimo sezónu a nechte si připravit svůj stroj na jaro již nyní. Po zimě pak budete v klidu sledovat příchod jara a první přírůstky trávy bez obav z prvního sekání.

Cena běžné údržby stroje se pohybuje od 1.800,- Kč v závislosti na typu stroje a rozsahu servisních úkonů, případně ceny použitých náhradních dílů.

Naše servisní středisko najdete na adrese: Brno - Černovice, Mírová 15

Jsme tu pro vás každý pracovní den od 8 do 17 hodin a v sobotu od 9 do 12 hodin. Pokud máte dotazy, rádi vám je zodpovíme na tel. čísle 548 531 294 nebo 777 228 328, případně na mailové adrese servis@gardentech.cz